• Kies uw taal:

Bedrijfsfinanciering

Wanneer u uw bedrijf wilt uitbreiden of een nieuwe dienst wilt starten heeft u wellicht extra financiering nodig. Hier zijn veel verschillende mogelijkheden voor. Indien u op zoek bent naar een nieuwe bedrijfsfinanciering dan helpen wij u graag een juiste oplossing te vinden. Het zoeken naar de juiste bedrijfsfinanciering brengt tal van vragen met zich mee zoals bijvoorbeeld over wat de juiste opslag is voor uw bedrijf. Wij kennen de markt en zullen ervoor zorgen dat de bankkosten zo laag mogelijk gehouden worden. Kortom een gunstige situatie voor u.

Vormen van bedrijfsfinanciering

Er zijn veel verschillende vormen van bedrijfsfinanciering. Elke vorm van financiering heeft zijn eigen kenmerken. Wij adviseren u over de verschillende vormen zodat u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. Een aantal voorbeelden zijn bijvoorbeeld:
  • Een financiering op basis van Euribor 1 maand of 3 maanden. De Euribor is een van de belangrijkste benchmark in de wereld voor korte-termijnrentes.
  • Een middellang krediet van 3 of 10 jaar. 

Hoe kiest u de juiste bedrijfsfinanciering

In de gesprekken leggen wij de voor- en nadelen uit van de verschillende vormen van financiering. Zo komen we samen tot een oplossing die bij u past. Indien gewenst kunnen wij tevens de onderhandelingen met de bank begeleiden. Hierin zoeken wij naar een marktconforme oplossing voor de bankkosten van uw bedrijf. Samen kijken naar de beste vorm voor uw bedrijfsfinanciering. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Graanmarkt 3j

T: +31 (0)6 - 54 98 13 15

1681 PA Zwaagdijk-Oost

E: info@barcelonafx.nl

Of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Naar boven