• Kies uw taal:

Renteswaps

Door diverse berichten in de pers hebben renteswaps een negatieve associatie gekregen. Een renteswap kan echter een goede en veilige manier zijn om uw rentekosten niet uit de hand te laten lopen. Een degelijke voorlichting is dus zeer belangrijk. Barcelona rente experts kan als onafhankelijke partij u hierin van dienst zijn. Voor ons is het van het grootste belang u goed uit te leggen hoe de renteswaps werken.

Wat kan ik met een renteswap?

Heeft u een financiering op 1 of 3 maands Euribor basis dan is een renteswap een goed instrument om u te behoeden van extra kosten bij renteverhogingen. Daarnaast kunt u zo ook uw risico afdekken bij lagere rente.

Denkt u dat renteswaps niet bij u passen en wilt u toch een variabele rente dan kunt u denken aan een CAP optie. Een CAP optie is een rente-optie waarmee de maximale te betalen rente beperkt wordt tot een vooraf vastgelegd niveau.

Meer informatie nodig?

Met alle verschillende mogelijkheden en terminologieën kunt u als ondernemer snel de weg kwijt raken. Wij spreken niet alleen de taal van de bankier maar ook van de ondernemer. Hierdoor zijn we in staat de zaken duidelijk uit te leggen en begeleiden u met het vinden van een juiste oplossing. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Graanmarkt 3j

T: +31 (0)6 - 54 98 13 15

1681 PA Zwaagdijk-Oost

E: info@barcelonafx.nl

Of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Naar boven