• Kies uw taal:

Valutamarkt

Door onze jarenlange ervaring als handelaren op de valutamarkt kennen wij de markt door en door. Onze kennis stellen we nu beschikbaar voor onze cliënten. Goed valutamanagement is zeer belangrijk binnen een internationaal opererende onderneming. Welke ondernemer wil niet zijn cash flow beschermen voor negatieve koersbewegingen? Voor het vinden van de juiste oplossing voor het afdekken van uw valutarisico is specialistische kennis nodig. Hierdoor is het vaak een ingewikkeld proces voor de medewerkers van uw financiële afdeling. Valutahandel zit bij ons in de genen. Daarom zijn we in staat u te helpen met een juiste valutarisicomanagement strategie.

Valutarisico

Elk internationaal bedrijf loopt valutarisico. Ondanks de mogelijkheden om het valutarisico af te dekken zien we nog vaak dat de valutabewegingen zorgen voor negatieve resultaten in de verlies en winstrekeningen. Als ondernemer richt u zich liever op uw core business in plaats van dat u zich verdiept in alle financiële constructies.

Toch wil u geen negatieve beïnvloeding op de cijfers van uw onderneming door tegenvallende valutabewegingen. Een verstandige oplossing is dan zeer belangrijk.

Denkt u er ook zo over?  Laat het ons weten, neem contact met ons op via mail op info@barcelonafx.nl

Neem contact op

Graanmarkt 3j

T: +31 (0)6 - 54 98 13 15

1681 PA Zwaagdijk-Oost

E: info@barcelonafx.nl

Of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Naar boven