• Kies uw taal:

Valutarisico afdekken

Bent u als ondernemer bezig met internationaal zakendoen door import en export of investeringen in het buitenland? Dan weet u waarschijnlijk dat negatieve valutabewegingen een gevaar voor uw winst kunnen zijn. Wellicht heeft u wel eens gehoord van de mogelijkheid van valutatermijncontracten. Het lastige hierbij is alleen dat u niet kunt profiteren van een positieve beweging van de valuta. U kunt namelijk niet onder het valutatermijncontract uitkomen. Toch zijn er mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan, zo kunt u voor 100 procent uw negatieve koersniveau afdekken en toch profiteren van een beweging die positief voor u is.

Hoe kan ik mijn valutarisico afdekken?

Het afdekken van valutarisico is een ingewikkeld proces en afhankelijk van de eisen en wensen van uw onderneming. Voor een internationale organisatie is flexibiliteit zeer belangrijk want u moet ook op uw concurrentie letten. Wij kunnen u de kenmerken van de verschillende mogelijkheden uitleggen zodat u uiteindelijk zelf de beste optie kunt kiezen om uw valutarisico af te dekken. Wij zijn geheel onafhankelijk bij de keuze van de producten en zijn dus niet bevooroordeeld zoals bijvoorbeeld een bank. Een tevreden cliënt is voor ons veel belangrijker.

Wat kost mijn internationaal betalingsverkeer?

Heeft u enig idee van de totale kosten die de bank u rekent omdat u internationaal zaken doet? Wij kunnen dit voor u uitzoeken en structurele besparingen realiseren. Kosten die veelal onbekend waren bij ondernemingen! Benieuwd naar de mogelijkheden over valutarisico afdekken of de kosten van uw internationaal betalingsverkeer? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Graanmarkt 3j

T: +31 (0)6 - 54 98 13 15

1681 PA Zwaagdijk-Oost

E: info@barcelonafx.nl

Of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Naar boven